Szolgáltatások:

-Reflexzónás arcmasszázs

Az arc masszírozása a 19. század vége felé vált ismertté. Az arcon is mint a a talpon reflexpontok találhatóak. Az arcmasszázzsal az arcon elhelyezkedő reflexpontokon keletkezett blokkokat oldjuk fel. A kéz az arcbőr felületével érintkezik és ezzel hő keletkezik. A keletkezett hő az idegrendszeren keresztül hat, amely megváltoztatja a vérerek állapotát. A vérerek jelentősen kitágulnak és felgyorsul a tápanyag , és a bomlástermékek áramlása a szövetekben. Felgyorsul az anyagcsere is, amely hatására a szövetek felfrissülnek.

Az arcmasszázs remek módszer az öregedési folyamatok csökkentésére is. Rendszere alkalmazása esetén a ráncok kisimulnak, a bőr fiatalosabb és rugalmasabb lesz.

-Svédmasszázs

A svédmasszázs regenerál és frissít. Rendkívül sokoldalú, több próblémára megoldást nyújtó masszázsfajta. Jótékony hatásai közé tartozik a stresszoldás, görcsoldás, fájdalomcsillapítás. Javítja a bőr, keringés és nyirokrendszer állapotát. Kedvezően hat a közérzetre, fokozza a teljesítőképességet. Csökkenti a gyulladásokat.

-Relaxáló,- stresszoldó masszázs

Ellazítja a testet, feloldja az izom, és izületi csomokat. Relaxált állapotban a test visszanyeri a harmonikus, optimális működését. Relaxált állapotban a vázizom tónusa csökken, a vegetatív működések optimalizálódnak.

A relax masszázs egy összetett masszázs technika. Ötvözi a svéd masszázs, a reflexológia és az akupresszúra fogásait. A stresszoldó masszázs segít visszanyerni testi-lelki egysensúlyunkat. Segíti az alvást, enyhíti a stressz hatásait. Elősegíti a krónikus fájdalmak megszünését.

A masszírozás az idegekre gyakololt hatása nyugtató, stresszoldó hatású. Regenerálja a szervezetet, az idegrendszer nyugalmi állapotba kerül. A méregtelenítési folyamatok beindulnak.

-Ősi Magnéziumos masszázs

Az ősi magnézium koncentrátum az ősidei europai Zechstein tenger fenekéről származik, a földkéreg 1600 és 2000 méter mélyéről. Az ősi magnéziumos masszázs ötvözi a masszázs és a magnézium gyógyító erejét. A masszázs során nagyobb mennyiségű magnézium jut a szervezetbe a bőrön keresztűl. Az ősi magnézium kedvező hatással van különböző bőrbetegségekre, mint pl. pikkelysömör,, akné, ekcéma.A magnézium fellendíti az energiaszintet, segíti az immunrendszert, szabályozza a hormonszintet, javítja az alvás minőségét. Hangulatjavító és nyugtató stressz esetén. Elősegíti a méregtelenítést, enyhíti a fájdalmakat és a görcsöket. Természetes sejtvédő.

A magnézium-klorid erősíti a bőr védekező funkcióját, csökkenti a gyulladást, és gyorsítja a sebgyógyulást.

-Hátmasszázs

A hátfájást a legtöbb esetben a gerinc mellelti izmokban létrejött feszültség okozza. Amikor a hát izmai túlterheltek, megfeszülnek az izmok, izomkötegek. Hátmasszázs közben az a célunk hogy a derék, hát és a nyak izmait kilazítsuk, a görcsöket, csomókat feloldjuk.

-Nyak,- Vállövi masszázs

Serkenti a vérkeringést. Azoknak ajánlatos ez a masszázs akik keveset mozognak, ülőmunkát végeznek. Feloldja a váll és a nyakkörnyéki izomletapadásokat, izomcsomókat.

-Izomlazító masszázs

A masszázs a gyógyító érintés tudománya. Az izomlazító masszázs a svédmasszázs mozdulatait, fogásait használja, csak jóval intenzívebb, erőteljesebb, a mélyizomzatra ható változat. Felszabadítja a letapadt, merev, feszülő izmokat.